کاربر عزیز خوش آمدید
یا
ثبت نام کنید
09120879533
info@30cd.ir

بررسی روند گسترش دوربین مدار بسته در جهان غرب

هرچند روش های مختلفی برای رصد وضعیت یک مکان در طول تاریخ مورد استفاده میگرفته اما به طور رسمی سیستم های دوربین مدار بسته برای اولین باز توسط آلمان نازی به کار گرفته شد. این سیستم دوربین مدار بسته اولیه توسط زیمنس AG در Test Stand VII در Peenemünde ، آلمان نازی در سال ۱۹۴۲ برای مشاهده پرتاب موشک های V-2 نصب شد. در ایالات متحده آمریکا اولین سیستم تلویزیونی مدار بسته تجاری در سال ۱۹۴۹ با نام Vericon در دسترس قرار گرفت.

اولین سیستم های نظارت تصویری تنها شامل نظارت مداوم بودند زیرا امکان ثبت و ذخیره اطلاعات وجود نداشت. توسعه استفاده از حلقه های فیلم برای ضبط تصاویر باعث شد امکان ضبط تصاویر به سیستم های مدار بسته تصویر اضافه شود. این سیستم ها نیازمند به تغییر نوارهای مغناطیسی به صورت دستی بودند، که این یک فرایند وقت گیر، گران و غیرقابل اعتماد بود. این وضعیت اپراتور مجبور بود به صورت دستی نوار را از روی حلقه های نوار بچرخاند و بر روی یک حلقه خالی در ضبط کننده قرار دهد تا ضبط تضاویر تداوم یابد. به دلیل این کاستی ها، نظارت تصویری کماکان به صورت گسترده مورد استفاده قرار نمی گرفت. فناوری VCR در دهه ۱۹۷۰ در دسترس قرار گرفت و ثبت و پاک کردن اطلاعات را آسانتر کرد و استفاده از نظارت تصویری رایج تر شد.

۱۹۴۲ – در سال ۱۹۴۲، جنگ جهانی دوم در تلاش بود و فناوری به سرعت در حال پیشرفت بود. اولین دوربین مدار بسته دوربین مدار بسته که توسط ما شناخته شده است توسط زیمنس AG در آلمان ساخته شده است. این بنا برای مشاهده پرتاب موشک در جنگ ساخته شده است.

۱۹۴۹ – یک شرکت آمریکایی اولین سیستم تلویزیونی تجاری CCTV را معرفی کرد. در آن سال، یک پیمانکار دولتی به نام Vericon شروع به ترویج و توسعه این سیستم کرد. اطلاعات کمی در مورد فناوری مورد استفاده در این محصول وجود دارد، با این وجود در این سیستم امکان ضبط فیلم موجود نبود و تنها تصاویر به صورت زنده مشاهده می شدند.

۱۹۶۸ – اختراع دستگاه معروف VCR به طرز چشمگیری سبب پیشرفت تکنولوژی CCTV شد. اولان در نیویورک اولین شهر در جهان بود که دوربین های مداربسته را در امتداد خیابان اصلی خود نصب کرد.

۱۹۷۳ – NYPD در نیویورک دوربین هایی را برای نظارت و جلوگیری از وقوع جرم در تایمز اسکوئر راه اندازی کرد، اما نرخ جرایم آنطور که انتظار می رفت کاهش نیافت.

۱۹۸۰ – علیرغم دوربین هایی که تأثیر کمی در کاهش جرم داشت، نظارت ویدیویی در ایالات متحده گسترش یافت.

۱۹۸۵ – پس از گذشت آزمایشات ناموفق بسیاری در دهه ۱۹۷۰، انگلیس اولین سیستم دوربین مدار بسته در فضای باز در شهر ساحلی زیبا، بورنموث را نصب کرد.

۱۹۸۷ – در کینگ لین، نورفولک، شورا اولین سیستم نظارت بر دولت محلی را نصب کرد. نصب دوربین ها در جلوگیری از جرم موفقیت آمیز بود. این امر باعث افزایش چشمگیر دوربین های مدار بسته در مکان های عمومی شد.

۱۹۹۰ – در دستگاه های خودپرداز یا همان ATM دوربین های مدار بسته نصب شد تا تصاویر تراکنش ها و افراد ذخیره گردد.

۱۹۹۶  اولین دوربین IP معرفی شد. این نشانه آغاز افول دوربین مدار بسته آنالوگ بود و مسیر تازه ای را برای دوربین های تحت شبکه باز کرد. بهره وری این سیستم ها به دلیل استفاده از کامپیوترها بیشتر شد و قابلیت این سیستم ها مانند سرعت کار افزایش یافته و مقرون به صرفه تر می شود.

۱۹۹۸ – بیش از ۳۰۰۰ دوربین مدار بسته در نیویورک مورد استفاده قرار گرفتند و مشاغل خصوصی و سازمان های دولتی سرمایه گذاری زیادی را در این فناوری انجام دادند.

۲۰۰۱ – پس از حملات ۱۱ سپتامبر در نیویورک، دوربین مدار بسته به عنوان ابزاری مهم برای مبارزه با تروریسم شناخته شد و ​​استفاده از دوربین های نظارتی در سرتاسر جهان شروع به رشد کرد.

۲۰۱۳ – اداره صنعت امنیت انگلیس (BSIA) تخمین زد که انگلیس برای هر ۱۱ نفر یک دوربین مداربسته دارد، عددی بالغ بر ۹/۵ میلیون دوربین در کشور.

۲۰۱۷ – اینها فقط موارد معدودی از وقایع هستند که نظارت تصویری را به فناوری قدرتمندی که امروزه ساخته است تبدیل کرده است. با شروع از دهه اول ۲۰۰۰ ، نظارت تصویری بیشتر رایج شده است. این سیستم در ابتدا برای مشاغل مورد استفاده قرار گرفت تا از محل کار خود محافظت کنند و در سالهای بعد برای جلوگیری از وقوع حملات تروریستی خشونت آمیز. با نظارت صحیح ویدئویی در محل، هر مکانی می تواند امن تر شود و وقایع کمتر منفی یا خشونت آمیز در آن رخ دهد. اکنون با پوشش مناسب و شواهد با کیفیت بالا، هیچ کس نمی تواند با اقدامات تصادفی از جرائم و خشونت فاصله بگیرد.

بررسی روند پیشرفت تکنولوژی در دوربین مداربسته:

۱- نظارت زنده تصاویر:

اولین استفاده مستند از فناوری دوربین مدار بسته در آلمان در سال ۱۹۴۲ بود. این سیستم توسط مهندس والتر بروچ طراحی شده و برای نظارت بر موشک های V-2 تنظیم شده بود. تا سال ۱۹۴۹ این فناوری به صورت تجاری راه اندازی نشد. در آن سال، یک پیمانکار دولت آمریکا به نام وریکون شروع به ترویج این سیستم کرد.

این راه حل های ابتدایی شامل دوربین و مانیتور بودند و از آنها فقط برای نظارت زنده می شد استفاده کرد. آنها اجزایی نداشتند که به کاربران امکان ضبط فیلم را بدهند.

۲- ضبط ویدئوهای اولیه:

در ادامه رشد تکنولوژی، سیستم های ضبط حلقه به حلقه برای کمک به حفظ داده های جمع آوری شده معرفی شدند. با این حال، نوارهای مغناطیسی همانطور که گفته شد باید به صورت دستی تعویض می شدند. این سیستم ها به دلیل فرایند سخت جایگزینی حلقه های مغناطیسی، سیستمهایی کمیاب بودند.

۳- ظهور VCRها:

تحول بزرگ در تاریخ دوربین مدار بسته هنگامی اتفاق افتاد که دستگاه ضبط کاست های ویدئویی (VCR) در دهه ۱۹۷۰ به طور گسترده ای در دسترس قرار گرفت. این فناوری به سرعت در سیستم های نظارتی گنجانیده شد  و روشی جدید برای استفاده از دوربین ها ارائه می دهد. دیگر لازم نبود که افراد تصاویر را به طور زنده نظارت کنند. درعوض، این سیستم ها را  تنظیم و برای اجرای کارشان رها می شدند. سپس کاربران می توانستند اطلاعات ضبط شده را هر زمان که نیاز بود مرور کنند. این امر باعث شده است که دوربین های مدار بسته در بین مشاغل بسیار محبوب تر شوند. با این حال، توجه به این نکته ضروری است که این ها راه حل های عالی ای نبودند. نوارها به طور منظم تغییر می کردند یا دوباره نوشته می شدند. اگر کاربران می خواستند مجموعه ای از تصا.ویر را برای بازه زمانی طولانی ذخیره سازی کنند، مجبور بودند یک کتابخانه از نوارها را نگهداری کنند.

۴- ویژگی ترکیب تصاویر:

یکی دیگر از پیشرفتهای مهم در تاریخ دوربین مدار بسته در دهه ۱۹۹۰ رخ داد، هنگامی که راه حل ترکیب تصاویر در دسترس قرار گرفت. این فناوری اجازه می دهد تا سیگنال های ویدئویی از تعدادی از دوربین های مدار بسته در یک مانیتور ترکیب و نمایش داده شوند. به عنوان مثال، به این معنی است که اگر یک شرکت دارای چهار دوربین امنیتی باشد، هرکدام از این سیگنال های ویدئویی توسط یک ترکیب کننده ترکیب شده و در همان نوار ضبط می شوند.

این قدم به جلو راه حل های دوربین مدار بسته را کارآمد تر کرده و به افزایش محبوبیت آنها کمک کرده است.

۵- حرکت به سمت دیجیتال:

پیشرفت در فن آوری دیجیتال از زمان آغاز هزاره سوم منجر به پیشرفت های بیشتر شده است. دستگاه های VCR ها با ضبط کننده فیلم های دیجیتال (DVRs) جایگزین شده اند و سیستم های دوربین مدار بسته را ساده تر و کاربر پسند تر می کنند. در این دستگاه ها امکان ترکیب تصاویر به طور دیجیتال قرار داده شد که به معنی سادگی مدارات و دستگاه های ضبط بود. سیستم های دیجیتالی نیز نیاز به نوارهای ویدیویی را برطرف کرده اند، به این معنی که سازمان ها دیگر برای ذخیره اطلاعات نیازی به جمع آوری نوارها نداشتند.

۶- NVRها:

با گسترده شدن و به روز رسانی ساختارهای مبتنی بر شبکه، امکان خرید ضبط کننده ویدیو شبکه (NVR) به وجود آمد. این سیستم ها بر اساس رمزگذاری و پردازش فیلم در دوربین ها و سپس انتقال فیلم ها به NVR ها برای ذخیره سازی یا مشاهده از راه دور کار می کنند. این راه حل برای شرکتهایی با گستردگی مکانی سایت هایشان بسیار مفید است زیرا هر زمان که بخواند میتوانند تصاویر سایت های دیگر را ار طریق شبکه اترنت مشاهده کنند.  ویژگی متمایز دیگر NVR ها نسبت به DVR ها کیفیت بالای دوربین هاست که امکان استفاده از پهانی باند شبکه برای انتقال تصاویر بسیار با کیفیت تر از دروبین های بستر آنالوگ را می دهد.

۷- هوش مصنوعی:

با گسترش استفاده از دوربین های مدار بسته نوبت به استفاده از هوش مصنوعی در تجزیه و تحلیل تصاویر رسید. هوش مصنوعی که تشخیص چهره افراد، تحلیل رفتار آنها پیش ار وقوع جرم و همچنین تشخیص پالک خودروها در خیابان بخشی از ویژگی های هوش مصنوعی بود که به این سیستم ها افزوده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

قبلا حساب کاربری ایجاد کرده اید؟
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
Loading...